Sep 16, 2011, 9:51 AM

Да вляза и да остана 

  Poetry » Other
549 0 0

и тогава разбрах
че да вляза в твоя дом
и там да остана
твърде многото клони ми пречат
невидими рани
от изрязани чувства
мечти
и премного обиди
ще зараснат сами
ще зараснат макар и накриво
но това е излишен товар
а и в стаята някак е тясно
същността ми
е бяло лико

и е жилава
а зелените листи
порастват

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??