Да запалим свещица,
за онези шест невинни дечица,
които преди две години загинаха нещастно,
а случилото се тогава беше най-ужасно.
Пред Великден, за черква както си вървяха,
един шофьор внезапно ги уби,
за миг сърцата им да бият спряха,
щом в тях с колата се заби.
Да запалим свещица и нека се помолим
душите им да намерят покой
и с родителите им нека се борим
ефективна присъда да получи той (убиецът)!
(В памет на 6-те загинали деца при катастрофа в Симеоновград)
© Илия Левков All rights reserved.