Apr 6, 2013, 9:45 AM

Да заспиш до мен 

  Poetry » Love
587 0 3

Нежен мой,
като топла мъгла
се просмуквам в съня ти
и оставям капка
влажна следа
в ъгъла до носа ти.

Ще засъхнат,
щом отвориш очи,
твойте сънища,
потрепващи и безплътни. 
Но ще бъда с теб
във кристалчето

светлина,

твоя спътница
и в деня ти.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??