Mar 9, 2013, 9:52 AM  

Дайте ми 

  Poetry » Phylosophy
382 0 0

Дайте ми

 

 

Взех от Огненото Лято
Лъч за моята Душа!
Взех криле от волно Ято,
литнах волно над Света!

Дайте ми искра и огън -
да кипи Живот в Кръвта!
Броня дайте ми да мога -
аз Съдба да сътворя!

Да Запей дори Земята
с нежен и стихиен глас,
грее Слънцето в душата,
щом е от безкрая в нас!

 

 Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??