Дали да си щастлив е толкоз трудно?
Нима не зависи единствено от теб?
Макар дните ти да преминават мудно
какви ще бъдат зависи единствено от теб.
Да се подлъжеш най е лесно
Да обвиняваш друг за грешките си свои
Помисли дали е честно
Те и животът са си само твои.
Защо не спреш и около себе си не се огледаш?
Защо препускаш към бъдеще неясно?
Защо до болка всяко чувство свеждаш?
Запратил радостта на друго място.
В крайна сметка да си щастлив от теб зависи
Да си усмихнат и да не се предаваш
Който бъдещето ти чертае – ти си
В плен на самота и болка да не се оставяш...
© Александра All rights reserved.