Когато тялото боли
дали духът се извисява
или пък са измислици,
за да изпаднеш във забрава?...
Когато сладкото горчи
дали животът е жесток
или пък са измислици
да скриеш своя нов порок?....
Когато слушаме лъжи
дали лъжецът е виновен
или пък са измислици
или умът ни е лъжовен?...
© Зл Павлова All rights reserved.