Любов моя, постоянно питаш и разпитваш.
Миличко, я кажи колко ме обичаш,
колко душата по мен ти гори,
дали те пече, сладко те боли.
Колко струва любовта твоя...
Питаш и питаш, а и самата знаеш,
моята любов и сърцето мое при теб са вече,
ти ми ги взе, затова питай самата себе си...
© bojkov All rights reserved.