Като лъвовете... ама не съвсем...
То само името такова...
Пола виси от мъжкия корем,
до него пък е дама... с мацка нова...
Дъга се вее... ама не онази...
Конкретната се смее многополово...
Случаен минувач дУпето пази,
а поп анатемосва дългословово.
До него камерите, жадни за сензации,
не спират да записват прайда нов.
Ма що мълчите? Почвайте с овации,
че доживяхме сбъднатост на... всичко е любов...
18.06.2023.
___
От поредицата ми "Другата Любов".
_____
© Георги Каменов All rights reserved.
Мерси.