Дали ще можеш да преглътнеш поредната ми изневяра?
Дали ще можеш да забравиш всичко, което съм ти дала?
Интересно, как животът е способен бързо,
в нови релси да навлезе, преди да стане твърде късно.
Прощаваш ли? Дали ще можеш?
Аз не мисля, че ще мога.
Възможно ли е да избягаш
преди да се превърна само в спомен?
И все пак, замисли се.
Колко много обич съм ти дала.
При мен разкаян ти върни се
дори и не помисляй за раздяла.
Дори и аз да съм виновна,
Дори да съм грешила много.
Без теб ли съм, съм като болна,
без теб загасва всеки огън.
© Малена All rights reserved.