Дали си струва да се обвиняваш,
за бога, не, излишно е дори,
каквото чувстваш, винаги го правиш.
Земята пак ще се върти,
след себе си отново лошото оставяш,
а миналото - в сенките се скри.
Tака и трябва, всичко е до време,
редуват се неволите и радостта,
но никой няма как да ти отнеме това,
което даваш от душа.
© Елена Гъдева All rights reserved.