Дали те имах
Душата ми сега е празна и бездомна,
останала отново с мислите самотна,
изгубих те и чувствам се ограбена,
останала в една илюзия предадена.
А имах ли те някога, дори за миг,
или една заблуда докрай си изградих
и себе си поставих сред убийствения вой
от грешни помисли, слова безброй?
Накрая осъзнах, това е моята съдба
и бях безсилна закона й да променя,
но с теб поне за малко бях щастлива,
живяла мигове в измислицата дива.
© Сеси All rights reserved.