Dec 1, 2010, 12:25 PM

"Дама" 

  Poetry » Other
537 0 1

С токчета тънки, с прическа каре,

с маникюра перфектен и дънки Фере,

качва се кака отпред в кадилака

с регистрация СО " I'm high".

 

 

Наперено слиза, гледа през мигли,

този мол хич за нея не бил!

Само боклуци продавали тука

и нямало боти от крокодил!

 

 

А да я видите тази хайдама

каква става, като пийне две-три:

задръжките падат, гримът се размазва,

псува хамалски, до дома едва лази...

Ех,  мила, май твоето хай не важи!

 

 

Вземи, научи се на прости обноски,

образовай се малко дори!

И с туй хай недей вдига врява,

а от номера just го изтрий!

© Антония Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ужасно е. Съжалявам, не исках да прозвуча грубо.
    Разбирам емоцията, провокирала написването на това, но изразяването й вероятно би изглеждало по-добре в проза.
Random works
: ??:??