На трамвайно билетче написах
няколко важни неща,
после го сгънах и май се залисах,
оставих го нейде така…
Дано да го намери някой,
объркан от ранния час,
дано го разгърне и види на него
доброто, написано от мене… за теб…
© Яни All rights reserved.