Изкапах се,
като капчук
от нежност,
в ръцете си
на капки ме събираш,
от жажда ме изпи,
и от копнежност
в погледа си
трудно ме побираш.
Сияние съм,
обич и причастие,
дъга след дъжд
пречистила Земята,
и дар Господен съм,
и щастие
изсипано най-щедро
във душата ти!
© Валка All rights reserved.
Това е Любовта!