Слънце, вятър и вода във раковина
миг - отрязък във капан...
Докосваща очите ми картина -
морското дихание в рапан.
Ярък цвят окъпан в пяна -
аромат на пролет и море.
Панорама от слънцето огряна
и безоблачно бистрото небе.
Съвършенство дадено ми в дар
крачка, две към същината.
В ролята на истински ключар
докоснах се до красотата.
ЗримА
© Zlatka Аndonova All rights reserved.