Дари с порив нов надежда!
Убийствена е самотата
и в тихия затворен дом,
но как променя се съдбата,
да кажеш ти: хей, живот, кръгом...!
Какво е къща, всеки знае,
и с покрив, стаи и стени...
А домът е любовта между
хората, с които се гради...
И малка бисерна надежда,
дарила другиму с любов,
живот спасен, живот без болка,
Ти живот дари с порив нов!
© Елена Калчева All rights reserved.
Само така! Ето това е истински нов порив за надеждата!!! Поздрави за стиха!