Дарих ли надежда на обезсърчените,
с лъч светлина да посрещнат утрешния ден?
Дарих ли любов на отчаяните,
за да се зарадват на всеки нов момент?
Дарих ли пламък на тези, на които им е студено,
за нов живот във радост?
Дарих ли им усмивка,
за да живеят с нея до премъдра старост?
Дарих ли сияние в очите на страдащите,
опитах ли се да ги утеша?
Дарих ли благовестие на прегрешилите,
без самата аз да прегреша?
Дарих ли подкрепа на нуждаещите се
и себе си в това подкрепих ли?
Показах ли пътя на изгубените,
които търсят бледи дири?
П.П. Нека се замислим върху това, какво сме дарили!
© Тина All rights reserved.
трогна ме...