DARK FUNERAL
Сънят ти – черен гарван,
от 7 копия смазан.
12 прокънати черепа го пазят
и всеки ден черни магии му правят.
Тече му кръвта,
Сякаш приижда смъртта.
Луната деня предвещава,
а суша вените смразява.
Кръвта обърнат пентаграм рисува,
а водата така се жадува...
2 обърнати кръста в страни
и мрака всичко покри.
И така вече 30я ден...
В този ужасяващ плен...
Не се чува нито „умри”,
нито дългоочакваното „прости”.
Дневния лъч като кръдец се прокрадва...
За да покаже, че виновния в огън пламва...
И ето кръстовете са в кръв обляни...
а думите dark funeral в близката скала са издълбани.
Истината в съдбата с кинжал се закова.
Не. Не плачете, това е само смъртта.
А пред смъртта всички са равни!
Ще тръгнеш по пътища с бодли посяни.
Ще вкусваш само солта от съзите си...
Тогава и да го мислиш, прокънат ще си...
Сега е момента, сега му мисли!
Или после в ада гори.
И пак ще кажеш. – "Глупост е това".
А може би е само мълва...
Не ми пука в какво вярваш,
и на кой се прекланяш.
Само казвам и повтарям...
а и после не аз решавам...
Казвам - МИСЛИ сега!
Защото, никой не казва "ПРОСТЕНО ТИ Е" просто така.
А и достигнеш ли края,
връщане назад няма.
© Марина Петрова All rights reserved.