Любов Приятелство Доверие
Стоят в предверие...
И чакат прием от сърцето господар
За него носят дар
Завивка от небето звездно
Постеля морната земя
Късче от безкрайна синева
Пробуждащ слънчев лъч
Смях и птичи глъч
Любов в очите галещи
Приятелство в радост и в сълзи парещи
Разказват ни поверие
Как всичко ставало с Доверие...
Двери тежки сърце отвори
Благи дари приеми
Цяла за да е душата
Потопи я в светлината
© Любомир Деничин All rights reserved.