По клоните разлистват се вълшебства
пред погледа на благодушен маг,
а облаче дъгата с гребен сресва,
реката сгушва се в любимия си бряг.
В целувката на изгрева се крие
усмивката на идващият ден.
Луната в извор тялото си мие,
а той я гали луд и вдъхновен.
Земята е ухаеща и страстна,
отдадена на своите деца.
В небето Слънцето по нея се прехласва
и праща й, любовна топлина...
Хармонията е в пъпката на цвете
разцъфващо във щедри цветове,
а самодива в своята коса го вплете
дарявайки го с вечност и сърце...
Крило на пеперуда е небето
сияещо в кристали свобода.
И всичкото това е дар в момчето -
Подарък от любимата жена!
06.03.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.