Das stimmt
В полезрението на циклопите от Студената война
попаднаха еднозначни групировки с оръжия,
поразяващи по-голямата част от населението.
Резолюции изпълниха команда „Шапки долу“
и оставиха пълнолетни мигранти да събарят стени.
С танкове и самолети над библейските земи
по заливите от вътреконтиненталния шелф
се насочиха командни изстрели в отхвърлен залп.
Неделимото множество отстуденя от войната.
Защото всеки воин получава воин в отплата.
Барутът сглобява смъртоносно отговори.
© Мария All rights reserved.