Любов ли е
или просто
твърде чакано щастие,
любов ли е
или твърде мечтана
преказка,
която се протаква
във времето,
любов ли е
или време, което
те води
към други времена,
любов ли е
или просто миг,
който е тук и сега?
© Мария All rights reserved.