Nov 15, 2017, 7:47 AM

... 

  Poetry
352 0 1

Зейна бездна,

огън се появи,

от тези две неща,

любов се зароди,

река тече си,

трева пониква,

в моето сърце,

дълбока обич бликва,

море бушува,

страсти вън кипят,

и както винаги,

душата ще съзрат,

душа човешка,

душа ранима,

и моля се за нея,

все още да има,

една любов,

неотразима.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??