Jan 27, 2012, 12:23 PM

* * * 

  Poetry
513 0 9

Когато на вратата ми почукаш, Смърт,

ще те посрещна с топъл хляб и сол.

Ще те омая с благи думи.

И ще ти говоря за безсмъртие!...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??