Jun 2, 2024, 8:51 AM

Деца 

  Poetry » Other
135 0 3


На Бога светещите чудеса,
с усмивки слънчеви - деца, 
дойдохте днес на този свят,
да учите големите на занаят. 
Как лесно се обича и прощава, 
надежда за добро кога се дава.
Как искрената вяра в миг лекува
и Божият човек не се страхува.
И с чистите души, като кристали
на целий свят добро сте дали,
защото вашата невинност е голяма
и истински сте свещи в храма.
                                                      Л.Стоянова

© Lyudmila Stoyanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??