Те са бъдещето на страната.
Те – децата –
много грижи ни създават
и трудно се възпитават,
ала усилията си заслужават,
та добри и почтени да станат.
Нека сме строги, но справедливи,
та сами да се оправят и да са щастливи.
© Георги All rights reserved.