Aug 1, 2015, 9:06 PM

Действително... 

  Poetry » Civilian
301 0 0

Нито Републиката

ни е чиста и свята,

нито от съединението

направихме сила...

 

Как да те обичам,

Републико мила?!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??