Декември
Е утре
Сладък
Студен
Канелен
Откраднал от мен
Косите
На осем години
Декември
Първият ден
С червени
Лентички
Клоните
На дърветата
Нямат СПИН
Но и те плачат
В...
Първия ден
На декември
Сутрин
Каква ли ще е
Когато
Ще ме оженят
За бяло
Червено и синьо
Америка
Дъщерите на Колумб
Голи
Пируват със мен
Декември
Прилича на спомен
В бъдещето
Очаква
Да бъда спокоен
На сватбата си
И да покажа че съм пораснал
Почти на двадесет и пет
Трепери
Слабото
Дете
На мама
Декември -
Дванайста
Промяна
30.11.2007
© Десислав Илиев All rights reserved.