Ухае вече на Коледа!
На бор и горещ шоколад.
На книга и вечност.
На огън и близост.
На питка. На вода.
На пушека от камината.
На разговори и песни.
На тишина и прегръдка.
На устрем и смирение.
На смях и радост.
Ухае на обич и на мир.
И идва, идва!
Да играе с децата
и да се къпе в снега.
Да танцува с феите
и да мечтае с приказките.
Слънце да бъде в студа.
Идва, идва! ...Идва копнеж.
Мечтан декември…
© Лили Вълчева All rights reserved.