декември
влиза
в своето владение
и чака
окрилен
БОГОрождение
а сетне
новолетие
поредно
и вредом
люботворство
мирогледно
.........................
с декември
и чутовен
и духовен
преломен
откъм край
и начала
с декември
на АГНЕЦ
и на Бетховен
о
БОЖИЯ ЛЮБОВ
добре дошла
© Стоян Минев All rights reserved.