прашни минути
отвъд хоризонта
се скитат
и сеят забрава
в квадратно мълчание
в пясъчни клони
рисуват
решетки от сняг
целуват мъгла
от студени очи
флиртуват
с небе от ръце
плачат със слънцето
сбогуват се с болката
влюбват се
в дъжд от мечти
заличават посоките южни
на вятъра
и заспиват
в море от звезди
© Геновева Христова All rights reserved.