На изгрева усмивка подарих
и замечтах се...
Заслушах се във морските вълни
и обещах си...
С любов сърцето ти да покоря
и от любов да полудеем.
Защото само в лудостта
ний истински живеем.
***************************
На залеза косите си разпуснах
в очакване на вечерта.
И с вятъра към теб затичах,
за да прегърнеш ме, мечта.
© Мариана Вълкова All rights reserved.
ний истински живеем."
Добре дошла!!!
Пишеш прекрасно!!!