Прекрасно слънчево небе
тревичка мека, хълм зелен
вървим си двама за ръце
из планинския терен.
И съзерцаваме във тишина
необятната красота-
природа дивна и спокойствие навред
забравяме тревогите, крачейки напред.
Попиваме блажени тази светлина
и наслаждаваме се с усмивка на уста
на въздух чист, простор и красота,
които стоплят нашата душа.
Мечтаем времето да спрем
да се слеем със мига, да продължим
да бродим по тази приказна земя
да бъдем Тук и Сега в едно с Радостта.
© Елена Трендафилова All rights reserved.