Ненаписани откъси, неизказани думи.
Неразделни точки няма да поставят.
Тяхната раздяла ще е вечна.
Няма да се сбъднат мечтите им.
Обречени са на болка безкрайна.
И плакала нощта, и тъгувал деня.
Никой не може да им помогне.
Лъчите се превръщат в тъма.
Рони нощта звездни сълзи.
Денят отлита с листата,
с недописания стих.
Понякога донася тихия вятър,
записките им за любовта.
За тях няма лошо време,
няма точен час за среща.
Минути, часове, години... обречени
са на самота.
И плакала нощта, и тъгувал деня.
Само в здрача успяват "здравей"
набързо да си кажат
и пак да се разделят.
denisima - 13.03.2013 г.
© Дени All rights reserved.