Нека навеки чисто да грее небето!
Нека не гасне на свободата звездата!
Нека само светли мечти ражда сърцето!
Нека ужас и смърт не почернят земята!
Нека песни възторжени пеят душите!
Нека да стихне пламтящата болка в ляво!
Нека в мир пресъхнат вече страхът, сълзите!
Само за този СВЯТ ДЕН да няма забрава!
© Генка Богданова All rights reserved.