Първо теб ще поздравя!
Ръката ти ще подържа
И ще кажа без слова:
Я люблю тебя!
Ти ме погледни,
Е, не ми личи..
Лигла съм, ще кажеш, знам,
Като пиша пак,
Ама правя го със плам.
© ДЦ All rights reserved.
The work is a contestant:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »