Утро, кафе, мисъл.
Спомен, мъка, тъга.
Пари, имоти, суета.
Болка, трепет, въздишка.
Есен, дъжд , сълзи.
Вятър, буря, омраза.
Гръм, тътен, гняв.
Небе, облаци, сивота.
Бутилка, чаша, надежда.
Свещи, тишина, мълчание,
Нощ, мрак, самота.
© С. П. All rights reserved.