Apr 27, 2007, 7:40 AM

Денят... 

  Poetry
614 0 0
***

Денят, от вятър потъмнял,
върху реверите тежи,
а вместо китка - кичур бял
сияе в моите коси.
На крак изпитото кафе
горчи от градски дъжд и шум.
Животът - сънено дете -
чертае стъпките ми вън.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??