Денят започва като всеки ден
и струва ти се, че ще бъде тежък.
Едва измъкваш тяло отегчен
и пак за работа след миг потегляш...
Не ти се слушат рано новини,
навярно могат само да те сплашат -
тук бомби падат, там горят гори..
А нещо хубаво едва ли ще покажат?
По радиото думка Бг-хит
на Криско, 100 кила и Графа.
Прекрасно, вече и не ти се спи!
От смисъл, текст и музика - уплаха !
Четвъртък е, остава още ден,
и работата седмична преваляш.
Със тази мисъл тръгваш окрилен,
макар че от криле идея нямаш.
А може да е толкова различно,
ако използваш своите очи
да видиш, че си здрав и си обичан..
Денят бил лош? Това го забрави!
© Йордан All rights reserved.