Колко хубаво е, когато си дете,
да си зрял значи да те боли,
да имаш тревоги, страхове,
да се бориш с дяволи,
да знаеш, че ще си отидеш някой ден,
а преди това ще те терзае алчен бизнесмен...
Как искам да се върна тогаз,
предполагам тъй е и с вас.
© Георги All rights reserved.