Магическа любов ми подари,
събрала всички земни тайни,
съкровище от чувства и мечти
сред музика и палави игри.
Вълшебно слънце сгря душите,
сърцата ни изпълни със копнеж,
да бъдем щастливи сред звездите
в безкраен, луд водовъртеж.
Сред мигове изпълнени с надежда
идват щастливи времена,
в които денят със теб се ражда
сред бисерни искрици светлина.
18.09.16
© Аластор All rights reserved.