Ти реши да ме напуснеш,
защото така трябвало да бъде,
от живота се откъсна
и сам произнесе своята присъда.
Недей! Не се самонаказвай!
Сърцето ми отдавна ти прости.
Недей! Не ми доказвай,
че можеш сам да издържиш.
Моля те, позволи ми да ти помогна,
подай ми ръка,
нека заедно да превъзмогнем
огромната тъга!
© Богдана Маринова All rights reserved.