Взимай ножа и режи
Нека нека те боли
Пък каквото ще да става
Болката край няма
Смърт за всички депресирани
Смърт за всички малтретирани
Нека всички да умрем
Щом животът е проблем
Щастие няма
Омразя голяма
Отговор твърд
За всички смърт
Има ли живот такъв
Само болка само кръв
Животът е боклук и всичко е до тук
© Ева All rights reserved.