Трета, пета, няк'ва възраст.
Втора младост отлетя,
първа няма да се върне.
Дре-ме ми на сай-де-ра!
То, с акъл на рян зелена
плитко колко да ми е -
до плисето на корема
(макс), серьозното небе.
В сериозности не газя!
Гълтат много потенцял,
похабяват ме напразно,
както молец вълнен шал.
Е, пък хич проблем да нямам...
Имам си един. Голям!
Щот се много просвещавам
и прочетох нейде там -
остаряването - неизбежно,
няма спорове в това,
но хормоните изглежда
пощуряват с възрастта,
яко почвали да синтезират
дамите тестостерон
и обратното, разбира се,
господата - наш хормон.
Оттогава дерт ми легна
връз безгрижната душа.
Ако всичко туй е верно
и поникне ми брада?
И гласът ми загрубее?
Окосми ми се гръдта?
Леле, как ще се живее!
Айде, остави това! -
Представи си, се сдобия
с чисто мъжки атрибут!
Мамма мия! Мамма мия!
Сграбчва ме неистов смут
само тъй кат си помисля.
Колко може да е зле!
Нещото да ми увисне...
Пусти мъжки дертове!
© Таня Донова All rights reserved.
"първа няма да се върне" - дай един сайдер!
Имах един съсед, дъртолник за тогавашните ми години. Все повтаряше : ако не е таз уста да яде и туй дупе да с.... е, живота ще е чудесен! Ей това е дерт, хормоните и последствията се оправят!