Грохот... нежни дни.
Сбогом им кажи.
Небето пада, ще боли.
А ти обичай, обичай.
Целувай и прегръщай.
Можеш да обичаш.
Действай, докажи го.
Погрижи се, не унивай.
После пак стани.
Обърни се към всички злини и плюй.
Плюй до припадък.
Но дръж се.
Обичай,
това те крепи.
Обичан бъди.
И всичко е с тебе.
До тебе.
И знай...
Всичко има край.
© Кефор Потрати All rights reserved.