Аз съм наивна.
Наивна и чиста като малко дете.
Толкова хора ме обезличиха.
Стъпкаха и нараниха моето сърце.
И аз като децата мечтая
да срещна своята сродна душа.
Мислех, че я срещнах,
но, уви, лъгала съм се пак.
И ако някой поиска от мен
любов, за да го съживя,
Аз го отпъждам с думите:
Върви си! В мен всичко умря!
© Ванина All rights reserved.
Поздрав!