Недей го гони, остави го още малко
Изгониш ли го ти, ще бъде много жалко
Не го погубвай , моля те недей
Без него няма вече да си чародей.
Ще загубиш много запомни
Ако детето в тебе не личи
Остави го в тебе да живее
Да скача бяга и се смее.
Да прави всякакви бели
Дори и малко да боли
Когато някой ти говори
Че детското в тебе моли
Да си играеш на игри
Които детски уж били
Не се предавай още, моля те недей
Остани си пак такъв прекрасен чародей
И въпреки че си пораснал вече
Остани си пак дете човече.
© Hristo Hristov All rights reserved.