На детската площадка всяко
дете щастливо
пляска с ръце.
Детето бързо тича, за
да си намери нов приятел
и да е приятен или той ще е самотен.
Далечните ливади зелени греят из
Балкана, но приятелство ако е,
приятелите не се разделят,
а обединено всичко си споделят.
© Марио палатов All rights reserved.