Детство мигновено - неусетно свърши ти,
но в мен детското ще продължава да шепти.
Ти отмина като песен,
детски глас в нея как звуча,
само че сега... моето дете пее песента.
Животът ни среща с различни съдби,
но като моята детска не срещна, нали?
Обичам детето в мен!
Обичам своя град!
И... продължавам да живея
в своя детски, но нереален свят!
© Пламена Христова All rights reserved.