на Ивита Мирианова
Измамиха ни, че живеем добре!
А преживяхме миражна епоха,
че човек накъдето и да се взре,
е загубил към ближния посока!
Манифестирахме с грейнали лица,
че зад хоризонта ще стигнем оазис...
И ние бързахме, като обречени деца!
Нима от жажда за любов се мразим?!
© Стойчо Станев All rights reserved.